19 Haziran 2008 Perşembe

bizim evin halleri 407. bölüm özeti

20 Haziran Cuma 16:50
ÖZET:
Misket, rahatsızlanır ve hastaneye götürürler. Tetkikler yapılır. Daha sık kontrole gitmesi gerekecektir... Rüzgar ve Misket bu kadar badireden sonra yazlığa gitmeye ve orada birkaç gün geçirmeye karar verirler... Neva, Safa’ya Çetin’le konuştuğunu söyler.

Safa öfkeyle Rüya’nın işyerine gider.. Aslında Çetin de Rüya ile konuşmaya gelmiştir. Öte yandan yol boyunca biri, Çetin’i takip etmiş ama Çetin takip edildiğini fark etmemiştir. Rüya işyerinde Çetin ve Safa karşılaşır. Safa Çetin’e hakaret edip onu tehdit eder. Çetin bir şey söylemeden gider. Rüya kötü olmuştur Safa’nın söylediklerini dinlemez ve onu kovar... Güner İsmet’in itirazlarına rağmen Dila’yı okul çıkışı alır ve birlikte zaman geçirmek için Keriman’ı arar… Güner, gün boyunca Keriman ve Dila’yı izler…

Yeniden bir yuva kurmak için Keriman’a evlenme teklif etmeye karar verir… İsmet ve Sayhan dayanamaz ve Dila’nın yanına gitmeye karar verirler. Dila ve Keriman parkta top oynarken top yola kaçar, Dila topun peşinden koşar, Keriman da Dila’nın arkasından. Keriman yolun ortasında kalan ve araba çarpmak üzere olan Dila’yı kurtarmak için kendisini yola atar.

Benzer Filmler



0 yorum:

Yorum Gönder