1 Eylül 2008 Pazartesi

bizim evin halleri atv 1. bölüm özeti ve yorumlarınız

ATV DE İLK BÖLÜMÜ İZLEYEN HERKES YORUM YAZSIN LÜTFEN
ÖZET:
Rüzgar’ın eşi Misket, bebekleri Ömür’ün doğumu sırasında hayatını kaybetmiş, bu hazin olayın üzerinden iki ay geçmiş; Rüzgar Misket’in vefatından kızı Ömür’ü sorumlu tutarak ortadan kaybolmuştur. Rüzgar yaşadığı büyük acı nedeniyle şehirden uzak bir tür münzevi hayatı yaşarken Zeliş isimli davetsiz bir misafir çıkagelir. Rüzgar o misafirle aynı evde yaşadığından habersiz hayatına devam ederken Zeliş isimli genç kız Rüzgar’ın hayatına ve geçmişine birinci elden tanıklık edecektir.

Rikkat emekli olmuş, Füsun Misket’ten sonra güzellik salonunu kapatmış, Peyami’nin önerisiyle iki aile ortak olarak, Rüzgar ve Misket’in bebekleri Ömür’ün adı verdikleri bir pastane açmışlardır.

Çetin, vurulmasının ardından iki aydır koma halinde yatmakta, bütün deliller Safa’yı işaret ettiğinden Safa bu süreçte tutuklu olarak yargılanmaktadır; Çetin’in hayatını kaybetmesi durumunda Safa müebbet hapse mahkum olacaktır. Rüya iki ay boyunca Çetin’in başından hiç ayrılmamış, onun uyanacağı günü beklemektedir. Neva’nın Rüya’nın da etkisiyle, Çetin’in vurulmasından ilk elde Safa’yı sorumlu tutması, Safa’nın suçsuz olduğunu söylemesine rağmen ona inanmaması nedeniyle Safa Neva’ya boşanma davası açmıştır.

Benzer Filmler



0 yorum:

Yorum Gönder