29 Aralık 2008 Pazartesi

bizim evin halleri yayından kaldırıldımı ?

Arkadaşlar dizimiz sanırım yayından kaldırıldı atv nin internet sitesinden yayın akışına baktığımızda zaten dizi gözükmüyor (buradan bakabilirsiniz).

Zaten geçen hafta cuma günü yayınlanan 75. bölümünde final diye belirtilmişti, fakat benim inanasım gelmediğinden herhangi bir duyuru yapma gereği hissetmedim.

Diziyle ilgili herhangi bir açıklamaya rastlamadım ben, bilgisi olan varsa lütfen yorum yazsın, belki yarıyıl tatiline falan girmiş olabilir.

26 Aralık 2008 Cuma

bizim evin halleri 75. final bölümü

26 Aralık Cuma 16:00'da
Zeliha’ya hisleri konusunda kendisini ikna etmeye çalışan Rüzgar, Gökhan’ın Zeliha’ya olan yakınlığını kıskanmaya başlar. Zeliha, Rüzgar’ın ağır konuşmalarının ardından kaçtığı konaktaki kötü günlerine dönmeye başlar.

Kamuran, Sayhan’ı İsmet’ten uzaklaştırmaya çalışırken bir yandan da sinsice Sayhan’ın gönlünü fethetmeye uğraşır. Kamuran’ın Sayhan’a yakınlaşmasını Güner fark eder. Kamuran’ın özenle hazırlanmış Sayhan’ı beklediği an, Osman ansızın kapıyı çalar.

Şadan, Ayvaz’ın dürüstlüğüne inanmış, arkadaşça yaklaşmaya başlar. Çetin bu yeni oluşan dostluğu görmüş bir taraftan kıskanırken diğer taraftan Zeliş’in can güvenliği için endişelenir. Şadan ve Ayvaz arasında töre konusunun açıldığı bir konuşmada Ayvaz’ın Zübeyir ve konakla ilgili geçmişi gözler önüne serilir.

24 Aralık 2008 Çarşamba

bizim evin halleri 73. bölüm özeti konusu

24 Aralık Çarşamba 16:00'da
Gökhan uzun bir aradan sonra Rüzgar’ı ziyarete gelir. Zeliş’le beklenmedik bir biçimde karşılaşan Gökhan, ona ilgi duymaya başlamıştır. Bu durum Rüzgar’ın, Zeliş’e karşı hislerinde değişime yol açmıştır. Zübeyir ise Ayvaz’ın Zeliş’i bulamayacağını anlamış böylece konakta hareketlilik başlamıştır. İsmet, Sayhan’la ayrılmaya kararlıdır. Kamuran bunu fırsat bilir ve Sayhan’a İsmet’i karalamaya başlar.

22 Aralık 2008 Pazartesi

bizim evin halleri 72.bölüm özeti konusu

23 Aralık Salı 14:40'ta
BÖLÜM ÖZETİ:
Rüzgâr, Zeliş’ten özür dilemeye giderken, Zeynep’in yaptığı bir sürpriz yüzünden ikili yatak odasında mahsur kalırlar. Zeliş ve Rüzgar arasında birbirlerinin bilmedikleri yönlerini ortaya çıkaran anlar yaşanır. Nemide, İsmet’in boşanma kararından vazgeçmemesi üzerine aile üyelerini toplar. Ancak İsmet çoktan boşanma davasını açmıştır bile. Kamuran, İsmet’in hayatını ele geçirme planlarında bir adım daha öne geçmiştir.

21 Aralık 2008 Pazar

bizim evin halleri 71. bölüm özeti konusu

22 Aralık Pazartesi 14:40'ta
BÖLÜM ÖZETİ:
Sally, Kazım’ı gördüğünü Polis Cem’e anlatırken, aynı anda Kamuran’ın da orada olduğunu söyler. Kamuran, üzerinde yoğunlaşan şüphelerden Sally’yi suçlayarak sıyrılırken İsmet, Sayhan’a boşanma isteğini açıklar. Safa ve Hicran, Rikkat ve Peyami’nin evlilik yıldönümlerini kutlamak için bir araya geldiklerinde Neva’nın gelişi ortalığı karıştırır. Diğer yanda Zeliş’i Misket’in gelinliğiyle gören Rüzgar ve Zeliş arasında kıyamet kopar.

17 Aralık 2008 Çarşamba

bizim evin halleri 69.bölüm özeti - konusu

Bölüm 69 / Yeni Bölüm
18 Aralık Perşembe 15:00'te
BÖLÜM ÖZETİ:
Kamuran kendi evinde kalan Sayhan’ı, İsmet’e karşı doldurmaya başlar. Sayhan’la birlikteyken Osman’ın araması ile panikleyen Kamuran, Sayhan’ı atlatıp Osman’la konuşur. Osman yine para isteyerek Kamuran’ı bir kez daha sıkıştırır. Kamuran, İsmet’i de Sayhan’a karşı doldururken Sayhan, Kamuran’ın yanında İsmet’ten özür diler ve kendisini affetmesini ister. Ancak yediği tokadın acısını atlatamayan İsmet, Sayhan’ı affedecek midir? Zeliş, her şeyden habersiz içindeki aşkla ve kırgınlığıyla ilgili Rüzgar’la konuşurken konaktakilerin Zeliş’in ölüm kararı ile ilgili sabırsızlıkları artmıştır. Beyhatun ve Zübeyir, Ayvaz’ı sıkıştırmaya devam ederlerken Zerde, amcası ve annesinden Zeliş’i affetmelerini ister. Neva, Hicran’ın Safa’nın gönlünü kazanmak ve ailenin içine girmek için kardeşi Mert’i kullandığını düşünüp Hicran’ın karşısına dikilir. Neva, Mert’i Hicran’ın kollarından söküp alırken Hicran, geçmişine dair görüntüler hatırlamaya başlar.

16 Aralık 2008 Salı

bizim evin halleri 68. bölüm özeti konusu

Bölüm 68 / Yeni Bölüm
17 Aralık Çarşamba 15:00'te
İsmet, Dila’nın yokluğunun acısıyla halüsinasyonlar görmeye devam ederken Sayhan, İsmet’in durumunu Nemide’yle paylaşır. Sayhan, İsmet’in kendini daha iyi hissedeceğini düşünerek Dila’ya ait eşyaları ortadan kaldırmak üzere toplamaya başlar. Eve gelince bu manzarayla karşılaşan İsmet, Sayhan’ı Dila’yı unutmak istemekle suçlar. Sayhan, İsmet’in aşağılayıcı sözlerinin sonunda herkesin içinde ona tokat atar. Neva ve Çetin konusundaki şüpheleri artan Rüya, işyerine yaptığı sürpriz ziyaretinde Neva ve Çetin’i başbaşa yakalar. Ayvaz, Zeliş’i Ankara’da aramaya devam ederken konakta hareketlilik başlamıştır. Zeliş ve Ayvaz’ın amcası Zübeyir, Zeliş’in ortaya çıkmaması nedeniyle köpürmeye başlamıştır. Konaktakilerin Zeliş ile ilgili sırları ortaya dökülmeye başlarken Zeliş’in, annesi zannettiği Beyhatun’un öz annesi olmadığı ortaya çıkar.

4 Aralık 2008 Perşembe

bizim evin halleri 65. bölüm özeti konusu

5 Aralık Cuma 17:30'da
Sally’nin itirafından sonra Dila’nın kaybolduğu söylenen gölde dalgıçlar tarafından araştırma başlatılır. Füsun dışındaki aile fertleri Dila’nın yokluğundan sorumlu olduğunu düşündükleri Sally ile ilişkilerini koparırlar. Diğer yanda Sally’i arayan polis ekipleri gün sonunda onu bulur ve tutuklarlar. Sally acı ve nefret dolu bakışlar arasında, bileklerinde kelepçelerle tutuklanır. Gururunu kurtarmak isteyen Zeliş, Rüzgar’a aşık olmadığını göstermek için türlü yollar dener.

bizim evin halleri 64.bölüm özeti konusu

4 Aralık Perşembe 17:30'da
Sally, duyduğu vicdan azabına daha fazla dayanamaz ve İsmet’i kolundan tuttuğu gibi göl kenarına götürür. Bildiklerini itiraf eder. Ancak bu sırada Dila’ya ne olduğu ile ilgili asıl gerçekler gözler önüne serilir. Rüzgar’a olan aşkının karşılıksız olduğunu öğrenen Zeliha, gerçeklerle yüzleşmek ve bir karar vermek zorunda kalır. Çetin, içinde sakladığı tüm gerçek duygularını sonunda Rüya’nın yüzüne söyler. Sevdiği adamın kendisi ile ilgili düşüncelerini ve onun gönlündeki yerini öğrenen Rüya yıkılır. Diğer tarafta ise Neva ve Ayvaz’ın birbirlerine yakınlıkları Çetin’i huzursuz etmeye başlamıştır.

1 Aralık 2008 Pazartesi

gülbahar uluer - turnam şarkısı dinle video