29 Kasım 2008 Cumartesi

bizim evin halleri 1 aralık pazartesi özet

Ev ahalisi umut, korku ve heyecanla beklerken Amir Cem, DNA sonuçlarına göre morgda yatan çocuğun Dila olmadığını açıklar. Dila’nın okul arkadaşı Deniz’in, Dila’nın kaybolduğu günle ilgili anlattıklarıyla bir kez daha sarsılan İsmet intihar eder.
Rüya ailesi ve Çetin arasındaki gerginliği bebek sahibi olarak bitirecekleri fikrini Çetin’e açarken,
Çetin ilişkilerinin sorumluluğunu bir bebeğin omuzlarına yıkmak istemediğini Rüya’ya sert bir tepkiyle gösterir.
Rüzgar’a aşkını itiraf edebilmek için sarhoş olan Zeliş, sabah uyandığında geceyle ilgili hiçbir şey hatırlamamaktadır. Sonunda hafızası yerine gelen Zeliş gece Rüzgar’a bir aşk mektubu yazdığını hatırlar. Zeliş mektubu geri almak için türlü uğraşlar verse de Rüzgar’ın mektubu çoktan okumuş olduğunu öğrenir.

24 Kasım 2008 Pazartesi

bizim evin halleri 56.bölüm özeti konusu

24 Kasım Pazartesi 17:30
Rüzgar, Zeliş’i yaşayacağı yeni şehre ve yeni evine götürürken ikili arasında duygusal anlar yaşanır. Zeliş, Rüzgar’a aşkını itiraf etmek için geç kaldığını düşünür. Fakat Rüzgar dönüş yolunda yalnız olmayacaktır. Gelen haber üzerine Sayhan ve Güner’le birlikte İsmet da hastaneye gider. Bulunan kız çocuğunun Dila olmadığına inanarak morga giren İsmet, kendine söylediği bütün yalanlarla yüzleşir. Morgdan gelen haberle kendini kaybederek sayıklayan Sally, farkında olmadan Rikkat, Nemide ve Kamuran’a ummadıkları şeyler söyler. Sakız, Çetin’i Neva’nın odasına girerken gördüğünü Safa’ya söyler.

bizim evin halleri şarkı sözleri

Bazen hüzün vardır bazense hep neşe
Bizim evin hallerinde
Bitmeyen dostluklar, yıllanmış sevdalar...

Akıp giden günler, hayatta tüm renkler
Gülen gözler, kırık kalpler

Bizim evin hali sizin evin hali
İşte sevgi saati
Gönüllerde sevgiler sevda dolu bu kalpler
Bizim evin hallerinde

21 Kasım 2008 Cuma

bizim evin halleri 55.bölüm özeti konusu

Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 cuma

Çetin ve Neva, Zeliş ve Ayvaz konusunda Zeliş’i kurtarmak için işbirliği içine girmişken Rüya,
bu manzara karşısında öfkeden ve kıskançlıktan deliye döner. Zeliş’in Rüzgar’a olan aşkı gittikçe büyürken Peyami’nin önerisi, Zeliş’i Rüzgar’dan ve ailesinden ayrılmaya mecbur eder. Zeliş, abisinden korunabilmek için Peyami’nin uzak bir tanıdığının yanına gönderilir.

İsmet ve Sayhan, Cem’den gelen telefonla yıkılırlar: Morga, Dila yaşlarında bir kız çocuğu getirilmiştir.

18 Kasım 2008 Salı

bizim evin halleri 18 kasım salı günü özeti

Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 salı
Cihan’ın planladığı oyun nedeniyle Dilara ve Zeliş karşı karşıya gelirken Rüzgar, sonunda Zeliş’i kolundan tutup götürerek bu oyunu bozar. Rüzgar, Zeliş’in Cihan’a aşık olmadığını öğrenir ve Zeliş Rüzgar’ın aşkını kazanmak için yeniden kolları sıvar.

Çetin ve Zeliş’in konuşmasına kulak misafiri olan Neva, Çetin’in bu kez de Zeliş’i taciz ettiğini düşünmeye başlar. Rüya ise Çetin’le evliliğindeki sorunları çözmek adına çeşitli girişimlerde bulunur.

Safa ve Hicran arasındaki tatlı sert çekişmeler Hicran’ın yanlış anlaşılmasıyla alevlenir.

Komiser Cem, Dila’nın kaybolmasının geçmişle bir ilgisi olabileceğini düşündüğünden Keriman’ın günlüklerinin peşine düşer. Sayhan, Keriman’ın eski günlüklerini okurken Kamuran’ın kardeşiyle ilişkisi hakkında daha önce anlattıklarının doğru olmadığını fark eder.

13 Kasım 2008 Perşembe

bizim evin halleri 50.bölüm özeti konusu

Yayın Tarihi : 14 Kasım 2008

Zeliş’in Cihan’ı sevdiğini zanneden Pembe, Zeliş’i bu aşktan vazgeçirmek için Rüzgar’dan onunla konuşmasını rica eder. Rüzgar, Zeliş’e aşkın imkansızlığını anlatırken Zeliş her şeyi yanlış anlayarak büyük bir yıkıma uğrar.

İsmet ve Sayhan ilişkisi fidyecilerle karşılaşmalarından sonra iyice gerilir ve sonunda Dila’nın fidyecilerin elinde olmadığı ortaya çıkar. Sally, Güner’e Dila’nın kayboluşunu anlattığı mektubu buruşturup bir köşeye atmıştır; ancak Güner mektubu tesadüfen bulur.

Rüya, Neva ve Çetin arasındaki gerilim Çetin’i Safa zanneden Sakız’ın unutkanlığı nedeniyle artarken Şadan, Sakız’ı doktora götürmeye karar verir.

10 Kasım 2008 Pazartesi

bizim evin halleri 42.bölüm izle video


8 Kasım 2008 Cumartesi

bizim evin halleri 41.bölüm izle



bizim evin halleri 41. 42. 43. 44. 45. 46. 47. 48. 49. 50. bölüm videoları tekrarları özetleri konusu hakkında fragman

5 Kasım 2008 Çarşamba

bizim evin halleri 40.bölüm dizi izle


bizim evin halleri 44.bölüm özeti konusu hakkında

Yayın Tarihi : 06 Kasım 2008 perşembe

Zeliş, Çetin’in kendisini abisine ihbar etmesinden korkar. Fakat Çetin’in tek derdi Zeliha’ya yardım etmektir. Çetin, Zeliş’e buluşma teklif eder. Diğer taraftan Ayvaz, Çetin’in Neva ile buluşmaya gittiğinden şüphelendiği için onu takip eder. Ayvaz uzun zamandır peşinde olduğu kardeşi Zeliha’yı parkta görür ve yakalar. Zeliha abisi Ayvaz’ın doğrulttuğu silahla karşı karşıya kalır.

Rüya televizyoncu bir arkadaşı sayesinde İsmet’in haber bültenine çıkabileceğini söyler. Cem’in de yönlendirmesiyle İsmet’in televizyona çıkması konusunda herkes hemfikir olur.

Safa, Füsun’a yardım etmek için eve gelirken Neva ile Çetin’i bir arada görür ve öfkesini Hicran’dan çıkarır.

4 Kasım 2008 Salı

bizim evin halleri 39.bölüm izle


2 Kasım 2008 Pazar

bizim evin halleri 42.bölüm özeti konusu

Yayın Tarihi : 04 Kasım 2008 salı

Zeliş Rüzgar’a olan aşkını içten içe yaşarken gün boyu Rüzgar’la bir arada olabilmek için sarf ettiği çaba onu gülünç durumlara düşürür. Zeliş’in Rüzgar’a karşı hisleri her geçen gün derinleşirken bu aşk onu şimdiden üzmeye başlar.

Hicran, Safa’nın yarım bıraktığı işleri gece tamamlar. Safa işine karıştığı için Hicran’ı paylarken Neva gelir. Safa, Neva’yı görür görmez Hicran’a karşı tavırlarını değiştirirken Hicran, Safa’yı “Neva’ya karşı beni kullanıyorsun” diye paylar.

İsmet, Güner, Kamuran ve Sayhan, Dila için ilan dağıtırken Sally evde vicdan azabıyla kıvranmaktadır. Cem, Peyami’ye Dila’nın başına gelmiş olabilecek fena olasılıkları anlatırken Sayhan bu konuşmalara şahit olur ve yıkılır.
Y

bizim evin halleri 41.bölüm özeti konusu

Yayın Tarihi : 03 Kasım 2008 pazartesi

Neva; Çetin ve Rüya’ya hayatı zindan etmeye karar vermiştir. Rüya ise Çetin’in Neva’ya yakın bakışlarını gördükçe, ona olan güveni kırılmaya başlamıştır. Şadan; Rüya ve Neva’yı bahane ederek eve dönmek isterken Füsun ona engel olur. Neva; Safa ile Hicran’ı yine birlikte görür. Zeliş’in Rüzgâr’a olan aşkı git gide artmaktadır. Sally, Dila’yı kendisinin kaybettiğini hala saklarken Dila’dan kalan ummadığı bir şeyle karşılaşır.