30 Ağustos 2008 Cumartesi

bizim evin halleri yeni sezon tanıtım fragmanı


Bizim Evin Halleri birinci bolum bölüm video, Bizim Evin Halleri Dizi Izle, Bizim Evin Halleri Yeni Sezon, Bizim Evin Halleri Dizisinin Yeni Sezonu, Bizim Evin Halleri Yeni Sezon Fragmanı, Bizim Evin Halleri Yeni Sezon ATV

bizim evin halleri atv 1. bölüm izle

Bizim evin halleri dizisi 1 eylül pazartesi günü saat 17:20 ekranlara yeni kanalında merhaba diyecek. Merakla bekliyorum bakalım dizide kimler gitmiş kimler kalmış.

27 Ağustos 2008 Çarşamba

dizimiz 1 eylülden itibaren atv de yayınlanacak


Bir parçası olamayı isteyeceğiniz bir aile ve o ailenin pek insanca halleri... Aile sıcaklığını, yılların eskitemediği dostlukları, gönül bağlarını, bitmeyen aşkları, sıcacık insani ilişkileri samimiyetle hikâyeleyen “Bizim Evin Halleri” yeni bölümleriyle de insana, insanlığa dair olan her şeyi, olanca sıcaklığıyla aktarmaya devam ediyor. Aşk, dostluk, sevgi, saygı, fedakârlık, dayanışma gibi pek çok insani duyguyu günlük olarak işleyen, yıllarla birlikte olgunlaşıp, büyüyen, ekranların vazgeçilmezi, yine bizden hikâyelerle 1 Eylül’den itibaren atv'de!

‘Bizim Evin Halleri’; çocuklarına düşkün bir anne olan Nemide Hanım’ın bütün güçlüklere karşı ailesini bir arada tutma çabasını anlatıyor... Dizi sıradan insanların sıra dışı yaşamını, bazen hüzünlü, bazen komik bir dille ele alarak; aile sıcaklığını, masumane ilişkileri ve yaşamın doğal ritmini samimi bir dille ekranlara taşıyor...

21 Ağustos 2008 Perşembe

kanal 1 de neler oluyor

bizim evin halleri dizisini yayınlayan kanal 1 televizyonunda önemli gelişmeler oluyor.

"Ani bir kararla Kanal 1 yönetimi ve rekabetten çekildi.
Bütün yapımcılar arandı ve dışarından alınan bütün programların durdurulduğu, bundan sonra program yapılmayacağı duyuruldu.
Kanal önümüzdeki günlerde ratinglerden de çıkacak, sadece sinema, yabancı diziler yayınlayan ve ölçülmeyen bir kanal olarak yoluna devam edecek."

kaynak: televizyon gazetesi

İnşallah bu durum bizim dizimizi etkilemez ve yayından kaldırılmaz.

bizim evin halleri yeni sezonda

bizim evin halleri dizisi ekibi haziran ayından beri tatildeler, ozamandan beri diziyle ilgili çok fazla bir haber alamadık, misket diziden ayrılıyormu ayrıldımı, yeni sezon ne zaman açılacak, yeni oyuncular olacakmı, bu konularla ilgili kesin bir haber alamadığım için sizlerede bilgi veremiyorum, fakat yeni sezon çekimlerine başlanmış olduğunu ve 1 eylülde yayına gireceğine dair haberler aldım. Bakalım hadi hayırlısı, senelerdir yayınlanan bu dizi bu alanda rekor kırabilecekmi hep beraber göreceğiz. Görüş bildirmek isteyenler lütfen bu yazıya yorum yazarak bizi bilgilendirsinler.